Köszönjük az Angliából indult adománygyűjtő akciót!

November 27-ig tart az a Nagy-Britanniai női Facebook-csoportból indult kezdeményezés, amelynek keretében adományt gyűjtenek a Tábitha ház számára. A kitűzött 5000 fontos célt mára jócskán meghaladta, és szinte mozgalomm& …

November 27-ig tart az a Nagy-Britanniai női Facebook-csoportból indult kezdeményezés,amelynek keretében adományt gyűjtenek a Tábitha ház számára.


A kitűzött 5000 fontos célt mára jócskán meghaladta, és szinte mozgalommá dagadt az akció, amelyhez számos neves közéleti személyiség és művész, sőt egy angliai női kéilabdacsapat is is csatlakozott… Köszönjük, hogy újra láthatjuk, milyen sokakat mozgat meg a gyermekhospice ügye! 

A Tábitha ház – Magyarország legnagyobb, az orvosi szakma által is széles körben elismertgyermekhospice szervezete – egyelőre állami támogatás nélkül, a Baptista Szereteszolgálat intézményi hátterével, és kizárólag adományokból működik.

Ennek köszönhetően a hozzánk forduló családoknak a lehető legmagasabb színvonalon, ám teljesen térítésmentesen tudjuk nyújtani a szolgáltatásainkat.

Köszönünk minden támogatást az ellátottaink nevében!