A COVID-19 járvány időszaka alatt is elérhető a pszichológiai támogatás

Kedves Szülők!

A jelenlegi, koronavírusos járvány alatti időszakban a Tábitha Házban a közeljövőben nem tartjuk meg a tervezett rendezvényeket, sem a csoportos találkozókat. Mentesítő szolgáltatásunkat és a személyes pszichológiai konzultációkat is felfüggesztettük a Házban. Ezt a korlátozást legkorábban 2020. június 1-jén oldjuk fel, így addig biztosan nem találkozunk Önökkel személyesen.

A járvány időszakában kiemelten fontosnak tartjuk Önöket arról informálni, hogy pszichológusaink telefonon és online eszközökön keresztül is folyamatosan elérhetőek. 

Kérjük, ha úgy érzik, nehezen birkóznak meg a járvány miatt kialakult helyzettel, illetve egyéb nehézségeket szeretnének szakemberrel átbeszélni, ne habozzanak, keressenek minket, van segítség. A mostani helyzetben a járványtól való félelem nehéz, szorongató érzések megjelenéséhez vezethet, illetve a karantén, az otthoni munkavégzés, esetleg az állások felfüggesztése, megszűnése szokatlanul nagy terheket róhat a családokra, kiemelten Önökre.

Két pszichológusunk, Kovács Ágnes Anna és Benkő Henrietta, elérhetőek e-mailben (kovacs.agnes.anna@tabitha.hu és benko.henrietta@tabitha.hu) és mobiltelefonon (Ágnes Anna: +36 30 286 3801, Henrietta: +36 20 377 2875) is személyes, azaz jelen esetben egyéni vagy családi videós / telefonos konzultáció keretein belül. Keressék őket, egyeztessenek időpontot és konzultáljanak velük, egy beszélgetés is nagyon sokat segíthet. Az eddigi tapasztalatok pedig azt igazolják, hogy a személyes találkozás helyett az online kapcsolattartás is nagyon jól működik a szakemberekkel. 

Természetesen ezek a konzultációk is díjmentesek, a Tábitha Ház minden szolgáltatásához hasonlóan.

Vigyázzanak magukra és szeretteikre, kitartást ehhez az időszakhoz, szeretettel gondolunk Önökre.

Tábitha Ház