Nyaralás mindenkinek jár


Pályázatok

Nyaralás mindenkinek jár

Sajnos nem áll módunkban több pályázatot fogadni, pályázatunk lezárult!!!

„Őrangyalok Ligája – a nyaralás mindenkinek jár” pályázatot hirdet 2-3 napos családi nyaralás megszervezésére
A Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány „Őrangyalok Ligája” programja pályázatot hirdet magyarországi 7-14 éves korosztályú hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő családok, valamint a velük egy háztartásban élő gyermekek részére (nevelőszülői, örökbefogadó szülői és egyéb közösségek) 2-3 napos családi nyaralás megszervezésére.

Miért támogatjuk a családi nyaralások megvalósulását?
Mert szeretnénk hozzájárulni támogatásunkkal ahhoz, hogy a családok életre szóló közös élményeket szerezzenek, legyen részük tartalmas pihenésben, a megszokott hétköznapokat közös élmények váltsák fel. A családi nyaralás alatt legyen a főszerep az önfeledt kikapcsolódásé, hiszen nyaralás mindenkinek jár!

Kik pályázhatnak?
Magyarországi 7-14 éves korosztályú hátrányos helyzetű vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek pályamunkákkal, valamint a gyerekeket nevelő családok, nevelő szülők.

Mit kell tennem?/ Milyen pályamunkákat várunk a gyerekektől?
Gyerekek által készített rajzot, festményt vagy egyéb képzőművészeti munkát vagy, egy oldalas fogalmazást, hogy milyen nyaraláson vennének részt a családjukkal!

Jelentkezési lap itt letölthető

Mi a határidő?
A pályázatok benyújtási határideje: folyamatos, de legkésőbb 2021. augusztus 31.

Mekkora a megpályázható összeg?
A magyarországi családi nyaralás értéke 100 000 Ft és 300 000 Ft között lehet, a nyaralásban részt vevő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű, valamint a velük egy háztartásban élő gyerekek aránya szerint.

Mennyit fedez az Őrangyalok Ligája a felmerülő költségekből?
A családi nyaralás szállásköltségét félpanziós ellátásig 100%-ban támogatjuk.

Hogyan küldhetem be a pályamunkámat és a jelentkezési űrlapot?
A pályamunkákat küldhetitek e-mailen, a képzőművészeti munkákat fotózzátok le és csatolmányként küldjétek e-mailen a palyazat@orangyalokligaja.hu címre vagy postán az alábbi címre:

A Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány
2045, Törökbálint Bartók 21.
A borítékra kérjük feltüntetni:
„Őrangyalok Ligája – a nyaralás mindenkinek jár” program
A pályázatot ajánlva, tértivevénnyel kérjük postára adni. A pályázat benyújtásának időpontját a postai feladás időpontja jelzi.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: palyazat@orangyalokligaja.hu

Pályázati feltételek és információk:

– Családonként/közösségenként egy pályamunka beküldése lehetséges!
– A pályázatok megvalósítási időszaka: 2021. július 5. – szeptember 15.
– A rendelkezésre álló keretösszeg: 8 000 000 Ft
– A pályázatok benyújtására 2021. augusztus 31.-ig folyamatosan, ill. visszavonásig (rendelkezésre álló forrás kimerüléséig) van lehetőség.
– A program keretösszegéből kb. 30- 35 család nyaralását tudjuk támogatni valósítható meg, és kb. 100- 200 gyerek pihenését tudjuk fedezni.
– Támogatás módja: 100%-os költségátvállalás a családi nyaralásban részt vevő hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű, valamint a velük egy háztartásban élő gyerekek számára, amely a szállás, illetve a félpanziós ellátás költségeinek átvállalásával történik.                              – Sikeres pályázás estén a család a kiválasztott szállással egyezteti, hogy van-e szabad szobájuk a család igényeinek megfelelően, majd az alapítvány ügyintézője felveszi a kapcsolatot a szállással lefoglalja, és előre kifizeti azt.

FONTOS!
Az „Őrangyalok Ligája” projekt nyertes pályázóit kötelezi arra, hogy fotókkal és rövid szöveges dokumentációval köszönjék meg a megvalósult családi nyaralást, amelyet annak utolsó napja után 15 napon belül az Alapítvány számára kell megküldeniük elektronikusan (email-ben) vagy postán.