MLSZ, Magyar válogatott csapat – köszönjük

“Ahogy azt bizonyára sokan tudjátok, mi, válogatott játékosok fontosnak tartjuk, hogy egyénileg is ahol tudunk segítsünk a nehéz helyzetben lévő gyerekeken, felnőtteken. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy mindannyian együtt, a válogatott stábtagjaival és az MLSZ-szel közösen, csapatként is segítsünk.

Idén úgy döntöttünk közösen, mi játékosok és a stábtagok és az MLSZ, hogy az izomtónuszavarban szenvedő Bertalan Vilike műtétjét és azt követő kezelését, a cisztás fibrózisban szenvedő és transzplantáció előtt álló Sajben Solt Bendegúzt illetve a Tábitha gyermekhospice házat segítjük. A három támogatottat összesen 20 millió forinttal segítjük. Vilikének és Solt Bendegúznak mihamarabbi teljes gyógyulást kívánunk, a Tábitha Háznak pedig hogy áldozatos munkájuk eredményeként minél több családnak segíthessenek. #csakegyutt “

MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség

Köszönjük a csapat minden tagjának és az MLSZ-nek, hogy megtiszteltek bennünket támogatásukkal. Külön köszönetet szeretnénk mondani Szalai Ádámnak, aki évek óta figyelemmel kíséri a munkánkat és segít bennünket.