Tábitha Gyermekhospice Önkéntesképzés 2019 október 11-12; 25-26.

ÖNKÉNTESKÉPZÉS

A Tábitha Ház szakmai csapata szeretettel vár őszi önkéntesképzésén minden segíteni vágyó jelentkezőt , akik a képzés sikeres elvégzését követően szívesen részt vesznek a Tábitha Ház életében, vagy oklevelük elismerésével akár az ország olyan intézményeiben is segítséget nyújthatnak, ahol krónikus vagy gyógyíthatatlan beteg gyermekek ellátását végzik. A képzés betekintést nyújt a Tábitha Ház mindennapi működésébe, a betegellátás feladataiba, az adománygyűjtő aktivitások lebonyolításának kérdéseibe, a ház körüli tevékenységekbe illetve alapvető információkkal szolgál a (gyermek)hospice ellátás szemléletéről.
A képzés szakmai, elméleti tudnivalókon túl gyakorlati ismereteket is nyújt.
A képzés során a résztvevők pszichológiai felkészítése is hangsúlyos szerepet kap: a későbbi önkéntes munkájuk során jól használható elméleti és gyakorlati kommunikációs és pszichológiai ismeretekkel felvértezve zárják majd a képzést a leendő önkéntesek.
Amennyiben egy éven belül vesztette el közeli hozzátartozóját, szerettét, kérjük, egy későbbi tanfolyamunkra halassza jelentkezését.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/Khi5U5XmdVhDhqrM9
A képzésen maximum 30 főt tudunk fogadni. A jelentkezéseket érkezési sorrendben igazoljuk vissza.
A jelentkezőket a képzést megelőzően tájékoztatjuk a pontos programról.
További kérdés esetén kérjük, érdeklődjön a koordinator@tabitha.hu e mail címen.

➡️A képzés helye: Tábitha Ház Törökbálint, Bartók Béla utca 21.

➡️A képzés ideje: 40 óra
2019. október 11 – 12, péntek, szombat 9:00-17:30
2019. október 25 – 26, péntek, szombat 9:00-17:30

További kérdések esetén várjuk levelét a koordinator@tabitha.hu címen,

➡️A képzés díja
A képzésen való részvételért 15.000 Ft adományt szívesen fogadunk, melyet az oktatás első napján lesz lehetőség készpénzben fizetni a képzés helyszínén.

ZÁRÓVIZSGA
A képzés utolsó napján írandó teszt.
A sikeres záróvizsgát követően oklevelet állítunk ki a képzés elvégzéséről, melyet egy meghirdetett külön alkalommal nyújtunk át, vagy kérésre postázzuk.
Csak abban az esetben van lehetőségünk a képzés sikeres elvégzéséről oklevelet kiállítani, ha a résztvevő képzési idő alatti távolléte nem haladja meg a képzési idő 10%-át, azaz 4 órát.