Zsoltáros köszönet egy kedves szülőtől

Márk az egyik nagyon  kedves ellátottunk, aki a kistestvérével együtt is sokat van nálunk. Megható levelet kaptunk az Édesanyától. Kedves Králik Istvánné, szeretnénk megköszönni Önnek, és a Tábitha Ház …

Márk az egyik nagyon  kedves ellátottunk, aki a kistestvérével együtt is sokat van nálunk. Megható levelet kaptunk az Édesanyától.


Kedves Králik Istvánné,

szeretnénk megköszönni Önnek, és a Tábitha Ház minden munkatársának, hogy egész évben támogattak minket azzal, hogy Márkot a mentesítő ellátás keretében fogadták. Nagy öröm volt látni, hogy legutóbb, amikor bevittük Márkot, nevetni kezdett, tudta, hogy jó helyre érkezett. Nagyon vidáman, kiegyensúlyozottan jött haza, és ezért kimondhatatlanul hálásak vagyunk az egész Tábitha csapatnak.

Egész éves munkájukat Dávid király szavaival szeretnénk megköszönni, a 42. Zsoltárból: “Boldog, aki a nyomorultra gondol; a veszedelem napján megmenti azt az Úr”. Ezért nagy biztonságot ad az Úr azoknak, akik nem csak saját magukra gondolnak, hanem a náluk gyengébbekre, az elesettebbekre.

Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánunk!

Köszönettel;

Egri Zsuzsanna, Zsolt, Napsugár, Márk, és Elizabeth baba

Mi is áldott ünnepeket kívánunk!