a-the_pretty_daffodils-1444752

Új, egyszerű adományozó felület – mert minden adomány számít!

A törökbálinti  gyermekhospice működése a támogatóknak köszönhető.  1% gyűjtésére nincs lehetőségünk, de van más módja is a segítségnek! Az új, közvetlen rendszerben pár kattintással támogathatja a gyógyíthatatlan  beteg gyermekek ellátását!

Ha Ön is részese szeretne lenni küldetésünknek, és Ön is hisz abban, hogy egy igazán nemes cél érdekében cselekszünk, bármilyen felajánlásáért hálásak vagyunk.

Kérjük adja meg a személyes adatait, válassza ki az adományozni kívánt összeget, majd a fizetés gombra kattintva indíthatja a bankkártyás tranzakciót.

  

Elfogadom, hogy a Tábitha Nonprofit Kft, 2045 Törökbálint Bartók Béla utca 21. által a www.tabitha.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Simple vásárlói tájékoztató


      

  • Ha mégis a hagyományos banki átutalást választaná, a Tábitha Nonprofit Kft bankszámlaszáma: 11742173-20169394

Bármilyen kérdés esetén nyugodtan forduljon hozzánk a következő elérhetőségek egyikén:
Tel: 23/332-106, email: info@tabitha.hu

 

Az adakozó felület készítéséért külön köszönet az MTA SE Lendület Molekuláris Kutatócsoportnak!