50000000

Jótékonysági nap a Tábitháért!

Az Életfa Egészségház”vezetője és egy  Cinkotai fb-csoport koordinátora elhatározta, hogy segíti a gyermekhospice ügyét. Szeptember 5-én egész napos adománygyűjtő napot szerveznek a cinkotai Tájházban.

Az Életfa Egészségház” vezetője, Horváth Valéria és a  “XVI. kerületiek, Cinkotaiak segítsünk egymáson” Fb-csoport vezetője, Sasinszki Klári már tavaly is szeretett volna valamilyen úton-módon segíteni a Tábitha gyermekhospice ház lakóin. Idén szeptemberben ez meg fog valósulni, természetesen egy nagy adag szeretettel és hatalmas összefogással!

2015.Szeptember 5-én egy egész napos Adománygyűjtő napot szerveznek a cinkotai Tájházban. Délelőtt gyermekprogramokkal, délután pedig sztár, amatőr, gyermek fellépőkkel, kirakodó vásárral és büfével várják szeretettel a kedves  támogató vendégeket.

RÉSZLETES PROGRAM ITT.

Honlapjukon ezt írják:

A törökbálinti Tábitha-házban – az ország második gyermekhospice- intézményében – gyógyíthatatlan beteg gyerekek utolsó hónapjait próbálja élhetővé tenni egy csapat lelkes orvos, nővér, pszichológus és más szakember. Tábitha gyermekhospice-ház működése kizárólag a támogatóknak köszönhető. Mi is részese szeretnénk lenni küldetésüknek, hiszünk abban, hogy egy igazán nemes cél érdekében cselekszünk! 

 Röviden a rendezvényünkről: A fellépők ingyen vállalják a fellépésüket, Ők ezzel a” nem kis gesztussal” támogatják a rendezvényt. A rendezvényre belépőjegyet kell vásárolni, így a belépőjegy ára lesz az egyik adomány. A másik a kirakodó vásár helypénzéből, illetve tombolához ajándék felajánlások, itt a tombola szelvények bevétele lesz a felajánlás! A harmadik a belépőjegyen kívül lesz még egy támogatói jegy, azok számára, akik nem tudnak eljönni a rendezvényre, de feltétlenül támogatni szeretnék a gyermekhospice házat!

Még a pontos dátum sem volt meg, de már is sokan jelezték segítő szándékukat!

Főszervezők: Horváth Valéria és  Sasinszki Klára.  A rendezvény fővédnöke: Szász József alpolgármester

 Főtámogatóink:  Cinkotai Tájház, Erzsébet-ligeti Színház, XVI. kerületi Önkormányzat, XVI.kerületi Kerületgazda Szolgáltató Szervezet, Solve.hu Kft.  RETRO TOYS LEGOtovábbi támogatók itt!

Többen vállalták, vállalkozók, gyülekezetek, szolgáltatók, hogy egy kihelyezett pénzadományt gyűjtő dobozban a rendezvény napjáig gyűjtenek a gyermekhospice- háznak.

Kedves Leendő Támogatók!

Az Adomány Gála lebonyolításáig még nagyon sok feladat vár ránk, Számítunk az Önök segítségére is, akár javaslattal, ötlettel, gyakorlati, szervezési feladatokkal! Akár saját szolgáltatásokban, rendezvényeken… stb, egy „ adománygyűjtő ládika” elhelyezésével, ezekben pénzadomány gyűjtésének a felvállalása a rendezvény napjáig!”

További fontos részletek  ide kattintva érhetők el.

 

 

One comment on “Jótékonysági nap a Tábitháért!

Vélemény, hozzászólás?