Érzékenyítő előadás

ÉLET A GYERMEKHOSPICE HÁZBAN

Egynapos, online érzékenyítő előadásunk azoknak szól,

  • akik szeretnének tenni azokért a közvetlen vagy tágabb környezetükben élő családokért, akik életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségben szenvedő gyermekeket nevelnek és a jelenlegi járványhelyzet következtében elszigeteltségük fokozott
  • akiket érdekel, hogy a hospice szemlélet milyen lehetőségeket nyit az élet értékes és megismételhetetlen pillanatainak megélésére azoknak a családoknak, akiknek a halállal, vagy tartósan életet veszélyeztető helyzettel kell szembenézniük gyermekük esetében
  • akiket érdekel Magyarország egyetlen gyermekhospice házának működése, szolgáltatásai
  • akik a hospice szemlélet melletti elkötelezettségükön túl szívesen megismerkednének azokkal az adományszerző lehetőségekkel, melyek segítségével adománygyűjtő követünkként környezetüket a támogatás különféle módjaira ösztönözhetik, vagy ezáltal inspirálódva, saját ötleteiket szeretnék megvalósítani ezen a területen a mi szakmai támogatásunkkal
  • akikre a későbbiekben indított, személyes részvételre épülő, bővített képzésünk elvégzése után akár gyermekek melletti önkéntesként is számíthatunk

(Jelen online képzésünket akkor tudjuk további 3 napot igénybe vevő jelenléti önkéntesképzéssel kiegészíteni, ha ezt a járványügyi helyzetre vonatkozó szabályozás később lehetővé teszi. A jelenléti képzés helyszíne a törökbálinti Tábitha Ház lesz.)

  • Az előadás időpontja: 2021. április 10., szombat 10:00 – 17:00
  •  Az előadás módja: online, Zoom alkalmazáson keresztül 
  • Létszám: Jelentkezéseket a Zoom befogadási kapacitásához igazítjuk
  • Technikai feltételek:

o számítógép, kamera, mikrofon, vagy okostelefon (Az előadás közben prezentációk is láthatóak lesznek.)

o   jó minőségű internet kapcsolat 

o  Az előadáshoz az általunk küldött linken keresztül lehet majd csatlakozni. A linket az előadás előtt 1 órával küldjük.

o   Az előadás élőben zajlik. Más időpontban nem megtekinthető. Az előadás felvételen való rögzítésére nem lesz lehetőség.

  • A jelentkezés feltétele:

o   betöltött 18. életév,

o Amennyiben egy éven belül vesztetted el közeli hozzátartozódat, szeretted vagy várandós vagy, javasoljuk, hogy egy későbbi tanfolyamunkra halaszd jelentkezésed.

o   A jelentkezéseket a feldolgozás ütemében, emailben jelezzük vissza.

  • Az előadás díja: 12.000 Ft (az előadás indulása előtt 2 nappal érkező lemondás esetén a teljes befizetést visszatérítjük) 
  • A jelentkezés módja: kizárólag online kitölthető jelentkezési lapon keresztül. (Jelentkezéseket csak regisztrációval tudunk fogadni, az esemény alatti “ott leszek” visszajelzés nem minősül jelentkezésnek.)
  •  A jelentkezés menete:

o   Kérjük, töltsd ki az online jelentkezési lapot:

 Ide kattints a jelentkezési lapért!

o  A jelentkezési lap kitöltése után kérjük, várd meg e-mailünket, melyben tájékoztatunk a befizetés módjáról, a számlaszámunkról, az átutalás feltételeiről is. Kérjük, jelentkezésed visszaigazolása előtt ne indíts felénk befizetést!

o   Kérjük, utald át számlánkra támogatásod.

o  Légy szíves, várd meg befizetésed visszaigazolását e-mailünkben.  

o   Az előadás időpontja előtt 1 órával küldjük a linket, melyhez csatlakozva elérheted az előadást.

o   Ha bármi kérdésed van, vagy a jelentkezési folyamat elakadt, jelezd a koordinator@tabitha.hu email címen.

JELENTKEZÉSI LAP ide kattintva érhető el.

Az előadás részletes TEMATIKÁJÁT pedig ide kattintva olvashatod el.